Gå direkt till textinnehållet
sagolik-sagolek

Sagolik sagolek – Häxans tre gissningar

Var med och lyssna till en berättelse som tar oss in i sagans magiska värld.

Sagan handlar om prinsessan som en dag, när ingen ser, smyger ut i skogen som ligger utanför slottet. Kungen och drottningen har varnat henne för alla faror som lurar där och dit får prinsessan absolut inte gå. Men den är ju så vacker, och den luktar så gott, och vinden viner så underbart i trädkronorna – hur farligt kan det vara, bara en liten stund? Så prinsessan smyger ut…

Välkomna till en lekfull sagostund där alla kan vara delaktiga. Theresa Eriksson, pedagog på Nordiskt Berättarcentrum, berättar en fantasifull saga som väcker både glädje, nyfikenhet och kreativitet. Därefter bjuder hon in alla, både stora och små, att gestalta sagan tillsammans. En kreativ och skapande stund för barn 5-7 år i vuxens sällskap.

ENG: FAIRY TALE GAME First we listen to stories then we all play, both young and old, and re-create the narrative together. In Swedish.

Lö 4/3 kl 11:00 och 13:00
Plats: Scen 3, Sara kulturhus
Pris: 110 kr.
Längd: 60 min.
Ålder: 5-7 år i medföljande vuxens sällskap
Sagoberättare: Theresa Eriksson, pedagog på Nordiskt Berättarcentrum.

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.