Gå direkt till textinnehållet

Tänk om!

En föreläsning av och med Stigge Bäckman.

Stig-Arne Bäckman är ett känt namn i Skellefteå, inte minst som grundare av Urkraft. Nu är han aktuell med sin självbiografi, skriven tillsammans med Jonas Fahlman. Med utgångspunkt i boken delar han öppenhjärtigt med sig av sina idéer, mörka stunder och en massa galna upptåg han fått vara med om genom att våga att tro på något.

”Tänk om det finns andra vägar framåt i livet än de traditionellt utstakade. Tänk om människor växer av att få göra saker på riktigt, att bli sedda och bekräftade för vad de faktiskt visar sig vara kapabla till. Tänk om vi helt enkelt skulle tänka om, för att skapa ett starkare samhälle som håller ihop helheten och bygger bort utanförskap.”

Jonas Fahlman, född 1972, är journalist och författare, verksam inom kommunikationsbranschen. ”Tänk om!” är hans åttonde bok.

In Swedish.

Eng.
A lecture by and with Stigge Bäckman.

Stig-Arne Bäckman is a well-known name in Skellefteå, not least as the founder of Urkraft. Now he talks about his autobiography, written together with Jonas Fahlman. Based on the book, he openly shares his ideas, dark moments and a lot of crazy pranks he has been a part of by daring to believe in something.

Jonas Fahlman is a journalist and writer, active in the communications industry. ”Tänk om!” is his eighth book.

 

 

Föreläsning
Onsdag 18 oktober kl 18.00-19.00

Medverkande: Stig-Arne Bäckman och Jonas Fahlman
Plats: Stadsbiblioteket, Västerbottensrummet
Längd: ca 60 min

Fri entré.

Arrangör: Kultur och Bibliotek

 

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.