Gå direkt till textinnehållet
Livsberättelser – workshop i Årets berättarkommun Vindeln

Workshop: Livsberättelser

Workshop för vuxna i muntligt berättande

Livsberättelser är precis som det låter; berättelser från livet, upplevda av den som berättar. Det är roligt och givande för både berättare och åhörare och ger stort gensvar hos alla som lyssnar. Under Vindelns år som Årets berättarkommun 2019/20 vill vi erbjuda dig att ta del av detta.

Vi arbetar i en grupp på ca 6-10 deltagare med olika typer av berättarövningar. Lustfyllt och enkelt coachas du med målet att hitta sanna, intressanta och berörande berättelser, kanske kring ett viktigt eller aktuellt tema. Du väljer själv vilken av dina berättelser du vill fördjupa dig i och du får träna på att hitta en bekväm form för både berättelsen och din egen berättarstil.

För att delta i denna workshop krävs inga förkunskaper, bara en lust att berätta och vilja dela med sig av sina minnen.

Kursledare: Lillemor Skogheden; pedagog, regissör och konstnärlig resurs för muntligt berättande och amatörteater på Nordiskt Berättarcentrum, en avdelning på Västerbottensteatern.

ENG: Workshop in lifestories in Vindeln, Storytelling Community in Västerbotten 2019/20. In swedish.

Tid: lördag 1 feb (kl 10-16) – söndag 2 feb (kl 10-16)
Plats: Sjungaregården, Granö
Kursen är kostnadsfri

Anmälan: senast 27 januari till
sjungaregarden@granobeckasin.com

Frågor: Lillemor Skogheden, Nordiskt Berättarcentrum
lillemor.skogheden@vasterbottensteatern.se
tel 070 – 250 45 99

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.