Gå direkt till textinnehållet

Ylletröjan som skrev Jernbanan

Skellefteå museums utställningsantikvarie Anna Lindfors och Ulla Danielsson, systerdotter till Sara Lidman och styrelseledamot i Sara Lidman-sällskapet, samtalar kring kopplingen mellan litteratur och det stickade plagget.

Plats: Utställningen Kulturkoftor och sagotröjor, Skellefteå museum

Begränsat antal platser.

Foto: Sara Lidman tillsammans med Emma Wambui. Emma kom från Kenya och var skolinspektör där. Fotot ägs av Ulla Danielsson, Sara Lidmans systerdotter och är inlånat till Skellefteå Museum 2022-2023 i samband med utställningen Kulturkoftor och sagotröjor. Tröjan som Sara Lidman bär är en del av utställningen

In Swedish.

Eng.
Skellefteå museum’s exhibition antiquarian Anna Lindfors and Ulla Danielsson, niece of Sara Lidman and board member of the Sara Lidman society, talk about the connection between literature and the knitted garment.

Location: The exhibition Kulturkoftor och sagotrojor, Skellefteå museum

Limited number of seats.

 

 

Söndag 22 oktober kl 15.00-16.00

Plats: Uställningen Kulturkoftor och Sagotröjor
Längd: ca 60 min
Medverkande: Anna Lindfors och Ulla Danielsson
Ålder: Vuxna

Fri entré. Begränsat antal platser.

Arrangör: Skellefteå museum

En del av Berättarfestivalen.

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.