Gå direkt till textinnehållet

Nordiskt Berättar­centrum

En del av Västerbottensteatern

1 okt 2022 - 1 okt 2022

Sagan om Zoki 

En lekfull sagostund för barn och vuxna om elefanten Zoki som inte är som alla andra.
Läs mer och boka
berättarfestivalen

17 okt 2022 - 17 okt 2022

Invigning av Berättarfestivalen 2022

För fjortonde året i rad är det dags att öppna en vecka fylld med berättarkraft och lyssnarglädje och vi gör det med berättare, överraskningar och en kort presentation av de programpunkter som erbjuds i hela Skellefteå!
Läs mer och boka
det börjar i dig

20 okt 2022 - 20 okt 2022

Festivalklubb och premiär av Frida Selanders Det börjar i dig!

Festivalklubb och premiär av Frida Selanders Det börjar i dig! Trivsamt umgänge, god stämning och kvalitet på scenen. Välkomna att hänga en kväll, njuta av underhållningen och med servering. 
Läs mer och boka

21 okt 2022 - 21 okt 2022

Hitta hem

Stöveltramp och dagliga visitationer. Att slåss för ett par decimeter golvyta i en överfull barack. Att hyra ut en luskam mot några smulor bröd. ”Du behöver inte berätta att du är judinna.” Orden har följt Gisela Nilsson genom livet. Vad var hennes m
Läs mer och boka

22 okt 2022 - 22 okt 2022

Nils van der Poel, Motivation – min svagaste länk

Varje människas berättelse är unik och värd att lyssna på. En del är särskilt intressanta, som den om skridskostjärnan, olympiske mästaren och världsmästaren Nils van der Poel.
Läs mer och boka

22 okt 2022 - 22 okt 2022

Beowulf

Prisbelönta ”The Telling Theatre” från Köpenhamn förvandlar Englands nationalepos Beowulf till en berättarföreställning som inte liknar något annat. Med spänning, humor och stor närvaro gör de också en medeltida historia dagsaktuell.
Läs mer och boka
Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.