Gå direkt till textinnehållet

Mat & Dryck

Västerbottensteatern i Skellefteå har ett teatercafé som serverar mat och fika i anslutning till föreställningarna.

Pausfika

Finns det en paus finns det fika! Oavsett om det är en komedi, tragedi eller ett drama, en kopp kaffe eller te med något gott till kan vi alltid erbjuda i vårt teatercafé!

Teater+Mat

Till vissa föreställningar serveras varm mat eller soppa. Vilka föreställningar detta är kan du se i Kalendern. Vårt kök är för litet för att laga egen mat så vi serverar mat som levereras av Tyske Kocken.

Teater + Soppa – torsdagar kl 12:00: 210 kr inkl soppa. Serveringen startar kl 11:30
Teater + Mat – torsdagar kl 18:00: 240 kr inkl mat. Serveringen startar kl 17:15.
Teater + Soppa – fredagar kl 12:00: 210 kr inkl soppa. Serveringen startar kl 11:30

Allergier

Har du någon matallergi och ska se en föreställning med mat eller soppa så skriv in detta vid bokning/betalning via Tickster eller så berättar du vilken allergi du har när du köper biljetten på Turistbyrån eller Nordanå reception. Då ordnar vår cateringleverantör ett alternativ åt dig. Vi behöver dock veta din matallergi minst två dagar innan föreställningen annars kan vi inte garantera att det finns alternativ mat.

Lunchteater i Umeå

Vid lunchteaterföreställningarna i Umeå är det Umeå Folkets Hus som lagar maten. Har du allergier eller äter någon specialkost ber vi dig uppge det i samband med att du köper din biljett. Meddela även på plats på föreställningsdagen så får du din mat serverad till bordet.

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.