Gå direkt till textinnehållet

Presentkort

Presentkort – lösning på problemet.

Har du svårt att komma på vad du ska köpa i julklapp, födelsedagspresent, bröllopsgåva eller bara vill ge bort något till någon du tycker om?

Köp ett presentkort till Västerbottensteaterns föreställningar här.


ÅRETS JULKLAPP TILL PERSONALEN

Ett presentkort på en teaterupplevelse!

En julklapp som ger mervärde i form av en upplevelse för era medarbetare  och kanske även deras familjer. En teaterupplevelse är dessutom en hållbar julgåva med väldigt liten klimatpåverkan. Med ett presentkort kan era medarbetare välja fritt bland alla föreställningar som Västerbottensteatern erbjuder under året.

Hos oss finns föreställningar för alla – barn, ungdomar, vuxna och de äldre. Under året erbjuder vi även några föreställningar där det svenska språket inte är i fokus och därmed passar för många.

Flera av våra föreställningar serveras tillsammans med mat från Restaurang Mandel. Testa gärna vårt koncept Teater & Mat där lunch eller middag ingår till föreställningen som är ca 1 timme lång.

VÅRA PRESENTKORT 
kommer i olika valörer; 200 kr, 400 kr, 500 kr, 800 kr. Eller valfritt belopp.
De kan användas för delbetalning eller betalning för hela biljettkostnaden.

FÖR BOKNING AV PRESENTKORT FÖR FÖRETAG, GRUPPBILJETTER ELLER MER INFORMATION: 
Maria Asserud
maria.asserud@vasterbottensteatern.se 0910-71 56 15

Kalina Wallenberg
kalina.wallenberg@vasterbottensteatern.se 0910-71 56 11

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.