ÅTERKOMMER TILL HÖSTEN!
Fransesca Quartey samtalar med tre före detta chefer på Västerbottensteatern. Vilka var deras största utmaningar/framgångar och finns det något de skulle ha gjort annorlunda om de vetat det de vet idag?
Samtal nr 2 med Med Reventberg, teaterchef 2005 – 2013, som såg till att teaterns soppluncher blev en ännu större succé och en programpunkt som idag både lever kvar
och frodas. Med var också den chef som var med och initierade arbetet med det nya kulturhuset.
ENG: Afternoon tea and conversations with former heads of Västerbottensteatern. Led by the theatre’s current CEO Fransesca Quartey. In Swedish. – CANSELED!
Smakfullt fika/afternoon tea levererat från Society Café samt kaffe/te ingår i biljettpriset. Glutenfritt och Laktosfritt alternativ finns. Detta måste bokas vid biljettköp.
Innehåll:
Tunnbrödsrulle med cream cheese, varmrökt lax, dill
Trekantsnitt med västerbottensoströra
Scones med hallonsylt och grädde
Blondie med hallon och vit choklad
Chokladcupcake