Gå direkt till textinnehållet

BARNENS BERÄTTAR-FESTIVAL: DET STORA VÅRKALASET

En musikalisk interaktiv berättarföreställning av och med Saga Eserstam.  Det stora vårkalaset närmar sig och skogens alla levande varelser ser mycket fram emot att ännu en gång få träffas och ha roligt tillsammans i gläntan. Alla utom en… 

Paddy sitter som vanligt i sitt träsk och tänker absolut inte gå på något vårkalas. Han vågar inte. Tänk om han skulle skära sig på en stor sten på vägen dit och kanske inte hitta något plåster? Eller tänk om han skulle råka snubbla över en trädrot och slå huvudet så hårt att han glömmer bort vem han är, hur skulle han då hitta hem igen?

Nä, det är bäst att stanna i träsket, där på den stora trygga stenen. Men Nyckelpigan Nadja tänker inte ge upp. Hon är Paddys bästa vän och någon gång ska hon få honom med sig, om hon så ska bära honom på sina egna vingar.

Det stora vårkalaset är en berättelse om rädslor och om att våga övervinna dem. Det är en berättelse om vänskap, tillit och att ingenting är omöjligt.

Söndag 18 oktober  kl 11.00 och kl 13.00.
Speltid: ca 40 min. Från 4 år.
Pris: 100 kr inkl fika.
Hallen Nordanå

En del av Berättarfestivalen.
Arrangör: Nordiskt Berättarcentrum, en del av Västerbottensteatern.

Söndag 18 oktober  kl 11.00 och kl 13.00.
Speltid: ca 40 min. Från 4 år.
Pris: 100 kr inkl fika.
Hallen Nordanå

En del av Berättarfestivalen

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.