Gå direkt till textinnehållet

En bok från Forskarrums bibliotek

Under Berättarfestivalen lyfter vi på Forskarrum Nordanå fram några utvalda pärlor från biblioteket.

Kom och lyssna till berättelser om bygden och de människor som levt här, och passa på att utforska bilder, arkivmaterial och några av våra 20 000 böcker.

Varmt välkommen!

Forskarrum Nordanå är en mötesplats för lokalhistorisk forskning och berättande för dig som vill lära dig mer om Skelleftebygdens historia. Böckerna i biblioteket har en kulturhistorisk inriktning med lokalhistoria som specialitet. Här finns dessutom bebyggelseinventeringar, uppteckningar, dokumentationer och folkrörelse-, förenings- och företagshistoria.

Forskarrum Nordanå är ett samarbete mellan Skellefteå museum, Företagsarkivet i Westerbotten och Folkrörelsearkivet i Västerbotten.

Fri entré.

Arrangör: Forskarrum Nordanå är ett samarbete mellan Skellefteå museum, Företagsarkivet i Westerbotten och Folkrörelsearkivet i Västerbotten.

En del av Berättarfestivalen.

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.