Gå direkt till textinnehållet
det börjar i dig

Festivalklubb och premiär av Frida Selanders Det börjar i dig!

FESTIVALKLUBB OCH PREMIÄR AV FRIDA SELANDERS DET BÖRJAR I DIG! 

19.30-23.00 Festivalklubb med möjlighet att handla dryck och lättare rätter/tilltugg i baren.
20.00-21.20 Premiär Det börjar i dig – Frida Selander

Trivsamt umgänge, god stämning och kvalitet på scenen. Välkomna att hänga en kväll, njuta av underhållningen och med servering.

Frida Selander är tillbaka med en ny föreställning och ett nytt album, där hon undersöker förhållandet till sig själv och sin omvärld. Att vara människa är komplicerat och vi är många som genomgått kriser och till slut insett att den enda man faktiskt kan förändra är sig själv. Det börjar i dig.

Med sitt varma tilltal och sin säregna röst möter Frida oss med sina sånger och berättelser. Det självbiografiska
varvas med filosofi, vetenskap, andlighet och poesi. Allvar blandas med humor. Ensam på scenen, med elgitarr, munspel och piano sjunger hon med den avväpnande sårbarhet vi lärt oss att tycka så mycket om.

Musiken går som en röd tråd genom föreställningen som rör sig i ett gränsland mellan berättartradition, popmusik och dans.

Produktionen arbetas fram i residens på Nordiskt Berättarcentrum och tillsammans med koreografen och regissören Björn Säfsten går hon på djupet när det gäller förhållandet till det egna jaget. Hur och varför reagerar vi som vi gör? Vad händer när vi vänder blicken inåt? Tycker vi om det vi ser eller vill vi att det ska vara annorlunda? Kan vi ge världen mer kärlek om vi börjar med att tycka mer om oss själva?

Frida vrider och vänder på livet, på berättarformatet och på musiken. Hon pratar om tillit, acceptans och kärlekens enorma kraft. Den här föreställningen handlar om Frida, men den handlar också om oss. Hon säger: ”Det finns bara ett sätt att hålla om, det är att släppa taget.” Vågar du? Det börjar i dig.

ENG: IT STARTS IN YOU
Frida Selander is back with a new show and a new album, in which she examines the relationship between herself and the world around her. Being human is complicated and many of us have gone through hard times and realized that the only person you can actually change is yourself. It starts in you.

With her warm tones and her distinctivevoice, Frida welcomes us with both her songs and stories. The music runs throughout the performance, which mixes storytelling tradition, pop music and dance. In Swedish.

Entré för hela kvällen: 260 kr, 180 kr ungdom/studerande.

Biljetter släpps 14/9!

Festivalklubben öppen kl 19.30 – 23.00 så det går bra att komma tidigt och hänga sent.

Arrangör: Nordiskt Berättarcentrum/Västerbottensteatern

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.