Gå direkt till textinnehållet

Håll musiken igång!

För ett sekel sedan föddes Povel Ramel! Han roade sin publik i radio, på grammofon och på scen med sina melodiska upptåg och ekvilibristiska ordkonster. Vi firar jubilaren med en musikalisk föreställning som bygger på Povels repertoar där melodier, monologer och memoarer vägleder publiken genom perioder i hans liv och karriär.

Så knäpp upp och ta av dig skorna när vi håller musiken igång i detta Povel-ProgRamel.

På scen och bakom idén står skådespelaren och Povel-diggaren Gustav Gälsing, utbildad på musikalprogrammet vid Högskolan för scen & musik i Göteborg. Gustav har många års erfarenhet på scen inom teater, musikal och revy och har bland annat prisats med Bosse Parneviks stipendium 2016. Bakom tangenterna sitter Anders Zibbe Holtz och slänger sig mellan Povels många genres. Anders har frilansat som musiker, kompositör och arrangör i över 20 år. Han har spelat med artister som Stevie Wonder, Helen Sjöholm, Håkan Hellström och Janne Schaffer.

Eng:
A musical performance based on Povel Ramel’s melodic antics and equilibristic word arts.

 

TEATERSOPPAkl 12.00 torsdag & fredag – Inklusive lunchsoppa

TEATERKLUBBkl 18.00 – Mat finns att köpa på plats från kl 16.00 – meny från Paolo´s

Under våren ger vi TEATERKLUBB PÅ TRAPPSCENEN – kvällsföreställningar som är ca 1h långa och med möjlighet att beställa mat, dryck
och fika från Restaurang Paolo´s som flyttar sin servering in på scenen.

En perfekt avslutning på arbetsdagen där du slipper laga middagen och samtidigt får inta en dos välgörande kultur. Och vill du bara njuta av teater med en kaffekopp eller utan att köpa något ätbart eller drickbart så går det såklart utmärkt!

2 h innan föreställningen öppnas dörrarna till Trappscenen. Välkommen då för att beställa det ni vill äta och dricka. Kvällens föreställning börjar 18.00 eller 19.00. PAOLO’S MENY: https://www.paolositalian.se/menyer/skellefteaa/

22 februari kl 12.00 & 18.00 samt 23 februari kl 12.00.

Plats: Trappscenen, Sara kulturhus (under Kulturtrappan)

Längd: ca 60 min, mat serveras 30 – 45 min före föreställningen.

Pris TEATERSOPPA: 275 kr inkl soppa.

Pris TEATERKLUBB: 200 kr. Mat finns att köpa på plats – meny från Paolo´s

Maten serveras i samarbete med Restaurang Mandel (the Wood hotel)

Biljetter släpps 24 januari 2024

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.