Gå direkt till textinnehållet

Inbjudan till premiär 17 november 2021

Västerbottensteatern välkomnar dig till världspremiären av Musikanternas uttåg, i nyinvigda Sara kulturhus, Skellefteå!

Onsdagen 17 november 2021 spelar Västerbottensteatern sin första stora premiär i Skellefteå stads nya landmärke – Sara kulturhus! Föreställningen är dessutom inget mindre än Musikanternas uttåg, ett Skelleftebygdens epos av P.O. Enquist, en av bygdens stora författare. Det är första gången någonsin som berättelsen sätts upp på en teaterscen och vi vill att just DU tar del av denna världspremiär!

Anmäl dig senast 1 juni så att du inte missar vår mäktiga öppningspremiär och firandet av detta magnifika hus som blir Västerbottensteaterns nya scenrum!!

Inbjudan är personlig och gäller för 1 person.
Premiärmiddag före föreställningen ingår! Kom ihåg att avboka middagen vid anmälan om du ej ska nyttja din plats. Meddela gärna om du behöver hotellrum. Då återkommer vi med bra erbjudanden från hotellen i Skellefteå.

OSA via detta formulär: https://forms.office.com/r/xySfUQHCzf

Eller maria.asserud@vasterbottensteatern.se, 070-569 56 32

Varmt välkomna önskar
Fransesca Quartey, VD Västerbottensteatern

Läs mer om Sara Kulturhus.

Läs mer om Skellefteå.

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.