Gå direkt till textinnehållet

Musikaliska Talks-Johan Bergmark

Möt Johan Bergmark, enligt honom själv en tinnitusskadad rock´n roll-fotograf med förkärlek för människor. Han är mångfaldigt prisbelönt för sitt bildskapande, ofta med personligheter inom rockvärlden i fokus.

I detta Musikaliska Talks kommer han att prata om slumpen och vägval som inte blir som man tänkt sig.

Alla människor har något att berätta och det blir bara tydligare och tydligare ju fler jag fotograferar, säger han själv. Han fotograferar av högst egoistiska skäl – han samlar på människor och deras historier.

Genom åren har han snubblat över (och fotat förstås) personligheter som Jonathan Richman, Lou Reed, Quentin Tarantino, Susan Sarandon, Willem Dafoe, Roger Moore, Uma Thurman, Jakob Hellman, Ernst Hugo Järegård, Alicia Vikander och Matti Alkberg bland många andra.

Bilderna är starka! Mötet är äkta! Lyssna på Johan berättelse om hur han gör, eller inte gör, för att få dessa människor avslappnade.

Musikaliska Talks är en serie samtal som föreningen Skellefteå Musikaliska anordnar. Tanken är att lyfta fram inspirerande och intressanta berättelser med ett personligt tilltal. Samtalen ska ge en positiv input till utvecklingen av Skellefteås kulturliv i allmänhet och musiken i synnerhet.

Skellefteå Musikaliska är en ideell förening som arbetar för att stödja och ­utveckla musikkulturen med övertygelsen att ett blomstrande ­kulturliv är en bärande del i vårt växande Skellefteå.

Foto: Sandra Sandberg

Arrangörens kontaktperson: Thomas Lindgren, thomas.n.lindgren@gmail.com

Skellefteå Musikaliska på  Facebook: https://www.facebook.com/skemusikaliska

Fri entré men biljett krävs. Fika finns att köpa.

Arrangör: Skellefteå Musikaliska i samarbete med Nordiskt Berättarcentrum

En del av Berättarfestivalen.

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.