Gå direkt till textinnehållet

Rock’N Roll Musik Filmfestival

Film och musik var för sig berör människor och när man kombinerar dem bägge två blir det en sagolik upplevelse. Vår Rock n Roll musik filmfestival vill skapa denna upplevelse och erbjuder filmer där vi får vi se bakom kulisserna i tre olika dokumentärer som alla har det gemensamt att det handlar om rock n roll. Festivalen blir en mötesplats för de som gillar musik och som också är intresserade av dokumentärfilm. I anslutning till biolokalen (foajén) kommer det att visas en mindre utställning av saker med anknytning till Stones.

Den första dokumentären är om en artist som började spela i ett ”tjejband”. På den tiden när kvinnor inte förväntades kunna spela rock’n’roll. Så fel alla hade. Den andra dokumentären handlar om en av ursprungsmedlemmarna i vad som numera är en av världens största och framgångsrikaste rockgrupper. Den tredje dokumentären är om ett av Sveriges mest ikoniska band, där vi får en inblick om hur det startade och vad som hände sen.

Arrangemanget sker i samarbete med Film i Västerbotten

Arrangemanget är en del av Berättarfestivalen

Kl 15:00   Joan Jett – Bad reputation

Kl 17:00   The Stones and Brian Jones

Kl 19:00   Ett hjärta är alltid rött. Imperiet

Eng.
Film and music touches people and when you combine them both it becomes a fabulous experience. Our Rock n Roll music film festival wants to create this experience and offers films where we get to see behind the scenes in three different documentaries that all have in common that it is about rock n roll. The festival will be a meeting place for those who like music and who are also interested in documentary film. Adjacent to the cinema (foyer) there will be a small exhibition of things related to the Stones.

Filmfestival

Söndag 20 okt 15.00-21.00
(Se tider i text)

Medverkande: Joan Jett, The Rolling Stones, Imperiet
Plats: Folkets Hus, Skelleftehamn

Entré: Paketpris för alla tre filmer 210 kr (om man är/blir medlem i Triorama event ideell förening) Övriga: 125 kr/film

Arrangör: Triorama event ideell förening i samarbete med Film i Västerbotten och Folkets hus Skelleftehamn

En del av Berättarfestivalen 2024

  1. Folkets hus Skelleftehamn

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.