Gå direkt till textinnehållet

ROMANSER OCH VISOR FRÅN RYSSLAND TILL ARGENTINA

– Ons 27/10 INSTÄLLD PGA SJUKDOM

Susanna Levonen och Jonas Olsson från Norrlandsoperan tar oss med på en musikalisk resa från Rysslands stepper till bördiga pampas i Argentina.
Susanna, som är anställd vid Norrlandsoperan, har prisats för sina starka rollporträtt och har gästat de flesta operahus och orkestrar i Sverige och även i Tyskland, Österrike, Belgien, Norge och Uruguay. Roller hon gestaltat är bland andra Carmen, Rosina i Barberaren i Sevilla, Marie i Wozzeck, Salome, Sieglinde i Walkyrian och Amneris i Aida. Susanna har även turnerat med kammarmusik runt om i världen och kärleken till tango väcktes till liv inför en turné till Argentina. Susanna engageras också ofta som berättare.
Jonas Olsson är anställd som repetitör och orkesterpianist vid Norrlandsoperan och är flitigt anlitad både som solist, kammarmusiker och ackompanjatör i Sverige och utomlands.

ENG:

Susanna Levonen och Jonas Olsson from Norrlandsoperan (our regional operahouse) are ready to take you on a musical journey from Russia’s Taiga to the steppes of Argentina.

 

Onsdag 27 oktober kl 12.00 & 18.00 – INSTÄLLD PGA SJUKDOM

Teater + mat – Obs! onsdagar

Onsdag 27 oktober kl 12.00 & 18.00 samt onsdag 24 november kl 12.00 & 18.00
Lunchteater:  kl 12.00. 250 kr inkl. soppa. Servering från kl 11:30.
Middagsteater: kl 18.00. 295 kr inkl. mat. Servering från kl 17.15.
Plats: Trappscenen, Sara kulturhus
Längd: ca 60 min

Biljetter släpps 1 september 2021

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.