Gå direkt till textinnehållet

Romeo & Julia

BILJETTER SLÄPPTA FÖR SOMMAREN 2021!
– Biljetterna till sommarens föreställningar är i stort sett slutsålda då vi endast har släppt 50 platser per föreställning. Vi har dock redan nu släppt biljetter till föreställningarna nästa sommar, så passa på att boka redan idag!
TIPS! Medlefors har platser kvar till några föreställningar denna sommar via deras paketerbjudanden. Det kan även löna sig att titta löpande på webben för ev. släppta biljetter.

Lagom till vårt klassikerår har teaterns konstnärliga ledare skrivit ett helt nytt manus till klassikernas klassiker – Romeo & Julia.
Så vad är då nytt? Allt och ingenting. I vår version är Romeo och Julia två vuxna, jämställda människor som möts och blir himlastormande kära. Språket och relationerna är respektfullt uppdaterade och fördjupade men originalberättelsens starka budskap känner vi alla igen – kärleken känner inga gränser.
Precis som Shakespeare leker vi med rim, rytm och form men vi spränger också in massor av nyskriven sång och musik – det blir musikteater från början till slut. Allt framfört av en handplockad, skönsjungande och dansant ensemble. Även om vi befinner oss i 1600-talets Verona i såväl scenografi som kostym så är musiken modern vilket ger en uppsättning som spänner över 400 år. Mitt i den västerbottniska sommaren bjuder vi in er till historiens mest älskade kärlekshistoria, fylld av skratt, lycka och sorg.

Manus och regi: Bobo Lundén fritt efter William Shakespeare
Scenografi: Astrid Maya
Mask & kostym: Helena Andersson
Musik: Bobo Lundén, Cay Nyqvist
Medverkande: Maria Asserud, William Beijer, Susanne Sundqvist Bergqvist, Jacob Danielsson, Gunnar Eklund, Theresa Eriksson, Marina Georgescu, Linda Gustavsson, Niklas Larsson Lirell, Sonja Lindblom, Nils Lundqvist, Firelle Najjar, Vilgot Paulsen, Lillemor Skogheden,
Ana Stålhammar Stanišić, Adam Stanišić Stålhammar, David Åkerlund

ENG: Shakespeare’s Romeo & Juliet is this year’s summer theatre. Experience laughter, love, joy and sorrow  in a two and a half hour long musical theatre performance in a beautiful outdoor setting. In Swedish.

 

CORONAINFORMATION KRING SOMMARTEATERN

Vi repeterar i nuläget för att kunna genomföra sommarteatern, men uppdaterar oss ständigt på utvecklingen och följer de rekommendationer och beslut som utfärdas av myndigheterna.

Sommarteatern spelas utomhus där goda möjligheter att sitta glest kommer att ges. Vi släpper endast 50 platser per föreställning, fri sittning i stor läktare. Håll alltid avstånd. Känner du själv minsta tecken på sjukdom ska du stanna hemma, hör då av dig så löser vi biljetten mot presentkort eller om möjligt bokar in nytt datum för dig att komma. Vid inställda föreställningar återlöses biljetten.


BOKA SHOWPAKET

Gör sommarens teaterupplevelse lite större och lite mer njutbar. Boka ett showpaket på Medlefors.

Premiär 17 juni 2020! Obs! Nytt premiärdatum
Spelperiod: 17/6 – 12/7 2020

Pris: Ord 310 kr, boka tidigt 265 kr (t.o.m. 12/5), ungdom/stud 180 kr.

Längd: 2 tim 30 min inkl. paus

 1. Medleforsparken

  Köp Biljett
 2. Medleforsparken

  Köp Biljett
 3. Medleforspaken

  Köp Biljett
 4. Medleforsparken

  Köp Biljett
 5. Medleforsparken

  Köp Biljett
Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.