Gå direkt till textinnehållet

Romska röster – INSTÄLLT! Återkommer 22 – 23 oktober!

ROMSKA RÖSTER – INSTÄLLT! Återkommer 22 – 23 oktober.

En oförglömlig upplevelse i den Romska Musikens rika flora med Hans Caldaras.

Redan som ung tonåring blev Hans Caldaras involverad i författarinnan Katarina Taikons engagemang för de svenska romernas berättigande i landet. Vid samma tidpunkt debuterade Hans på grammofonskiva och i TV.

Hans har under alla år ägnat sig åt att ge romernas kulturella mångfald och historia ett ansikte. Via sin sång låter han oss lyssna till röster från en värld som finns bland oss, men ändå inte. Vi får ta del av hans och deras minnen, upplevelser, känslor, tankar, förhoppningar och drömmar.

Tillsammans med skickliga musiker i ”Roma Hot Band” bjuder Hans på ett lärorikt musikaliskt möte som berör och ger eftertanke.

Medverkande: Hans Caldaras – sång, Hasse Larson – kontrabas, Christer Langborn – gitarr

ENG: ROMSKA RÖSTER – An unforgettable musical experience in of Roma music and history with Hans Caldaras and ”Roma Hot Band”. In Swedish. – CANSELED!

Soppa och efterjobbet, Västerbottensteatern – INSTÄLLT!

Torsdag 2 april kl. 12:00 & 18:00
Fredag 3 april kl. 12:00

Längd: ca 60 min, maten serveras 30 – 45 min
före föreställningen.

Pris:
210 kr lunchteater inkl. Kronärtskockssoppa med räkor
240 kr efterjobbet inkl. Schnitzel med stekt potatis och örtsmör

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.