Gå direkt till textinnehållet

Vänd oss inte ryggen – föreläsning

Vänd oss inte ryggen är ett demokratifrämjande projekt inom Fryshuset som med estetiska och kreativa metoder stärker och stöttar skolan i sitt demokratiuppdrag.

Under kvällens föreläsning, som varvas med konkreta exempel och interaktiva övningar får vi tillsammans ta del av Fryshusets vision, förhållningssätt och metoder.

Om Fryshuset: Fryshuset bedriver verksamheter på flera orter runt om i Sverige, där unga har möjlighet att utöva sina passioner, skapa och delta i ungdomsdrivna aktiviteter, utbildningar och arbete. Man skapar gemenskaper där unga syns, hörs och räknas. Med övertygelsen att alla kan lyckas och är värda ytterligare en chans. Fryshuset arbetar för att samhället ska ta ungas åsikter och idéer på allvar efter övertygelsen om att det bidrar till ett kreativt och lösningsinriktat samhällsklimat, där vi vågar tänka nytt och hitta nya lösningar.

 

FÖRELÄSNING

Måndag 8 nov kl 19.00.
Plats: Trappscenen, Sara kulturhus
Längd: ca 1 tim 30 min.
Fri entré, men biljett krävs.
UngHästen i samarbete med Fryshuset

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.