Gå direkt till textinnehållet
Nordiskt Berättar­centrumEn del av Västerbottensteatern
Livsberättelser – workshop i Årets berättarkommun Vindeln

Livsberättelser

LIVSBERÄTTELSER – Utvecklar de personliga livsberättelserna

Livsberättelser är precis som det låter; berättelser från livet, upplevda av den som berättar. Det är roligt och givande för både berättare och åhörare och ger stort gensvar hos alla som lyssnar. Att lyfta och synliggöra det faktum att alla har något viktigt att berätta blir också i all enkelhet en demokratisk handling. I vår workshop får du chansen att i grupp utveckla din egen livsberättelse.

Under denna workshop arbetar vi i en liten grupp på ca 6-12 deltagare med olika typer av berättarövningar. Lustfyllt och enkelt coachas du med målet att hitta sanna, intressanta och berörande berättelser, kanske kring ett viktigt eller aktuellt tema. Du väljer själv vilken av dina berättelser du vill fördjupa dig i och du får träna på att hitta en bekväm form för både berättelsen och din egen berättarstil.

För vem:
För att delta i denna workshop krävs inga förkunskaper, bara en lust att berätta och vilja dela med sig av sina minnen.

Var:
Workshopen kan genomföras i valfri lokal enligt överenskommelse med den lokala arrangören. Det finns även möjlighet att anpassa efter målgrupp och specifikt sammanhang.

Intresserad? Kontakta oss för mer information.

Tid, plats, kostnader m m enligt överenskommelse.

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.